Odlikuje nas strokovnost, kakovost in zanesljivost.

SLOVENSKE KONJICE - Prodaja, Stanovanje 1,5-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 36.3 m2

Vrsta: Stanovanje, 1,5-sobno

zgrajeno leta: 2019

Nadstropje P/3

Lokacija: Savinjska, Slovenske Konjice

EI: EI v izdelavi


Cena: 72.163,24 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Deli na facebook
36,3 m², 1,5-sobno, zgrajeno l. 2019, P/3 nad., prodamo. Cena: 72.163,24 EUR

Dodaten opis

V centru Slovenskih Konjic na lokaciji Spodnje Preloge je v izgradnji sodoben, po najnovejših standardih zasnovan večstanovanjski objekt. Stavba, ki jo odlikuje odlična lokacija je razdeljena na 4 etaže (K+P+3). Klet je namenjena shrambam stanovalcev in dvema stanovanjema. Od pritličja do tretjega nadstropja se v vsaki etaži nahajajo stanovanja.

Vsa stanovanja so zasnovana v tlorisih, ki predvidevajo maksimalno funkcijsko izrabo površin ter hkrati omogočajo izredno ugodno bivanje. K vsakemu stanovanju, zraven bivalne površine pripada zunanja loža, skupni prostori, shramba in parkirno mesto, stanovanjem v pritličju pa še atrij. Dostop v vsa nadstropja je urejen z dvigalom, kar omogoča visoki nivo udobja.

Kot omenjeno bodo stanovanja grajena po visoki standardih, okna dvoslojna, lesena, proizvajalca Jelovica z zunanjim žaluzijami, talno ogrevanje bo urejeno z lastno plinsko pečjo, neodvisno od ostalih stanovanj, po tleh bo položena keramika ali parket, odvisno od prostora, v kopalnicah bo kaneleta za tuš in ostala sanitarna oprema. Vsa stanovanja so naravno osvetljena in osončena ter z možnostjo prezračevanja. Vhodna vrata v stanovanja so protivlomna, požarna, s kukalom in varnostnim zapahom. Vsako stanovanje ima tudi predpripravo za montažo klimatske naprave.

Stanovanjska stavba bo toplotno izolativna,  posledično z zelo nizkimi obratovalnimi stroški.

Zunanja ureditev okoli objekta je delno asfaltirana, delno pa bo ozelenjena. V bližnji okolici je vsa potrebna infrastruktura-zdravstveni dom, lekarna, avtobusna postaja, vrtec, šola.

Stanovanja priporočamo vsem, ki se v prihodnosti ne želijo ukvarjati z visokimi stroški obnov, kot je to običajno pri hišah in vsem ki želijo bivati v urejenem okolju in bližini mestnega jedra.

Priporočamo, da nas kontaktirate glede dodatnih informacij, z veseljem Vam bomo predstavili stanovanja in pomagali pri postopku rezervacije in nakupa stanovanja. Opozoriti bi Vas tudi želeli, da bo z zgodnjo rezervacijo, investitor lahko upošteval tudi morebitno individualizacijo želenega stanovanja. Prevzemi stanovanj so predvideni konec oktobra 2019.

Stanovanje S3 je eno in pol-sobno stanovanje in se nahaja v pritličju. Skupna površina stanovanja je 36,30 m², na JV strani stanovanju pripada ograjen atrij s tlakovano teraso v velikosti 48,50 m². Stanovanje je enostransko orientirano na jugo-zahod. Vhod v stanovanje je preko centralnega stopnišča v manjši vetrolov, ki se navezuje na kuhinjo in jedilnico. V podaljšku kuhinje je kopalnica. Stanovanje S3 je prilagojeno tudi za potrebe invalidne osebe.


Kontakt

Posrednik: GEOSTAN Katja Leskovar s.p.
Naslov: Cesta na Roglo 11J (Tržnica Zreče), 3214 Zreče
GSM: 041/502-148
Email: info@geostan.si

Vaše povpraševanje