Odlikuje nas strokovnost, kakovost in zanesljivost.

SLOVENSKA BISTRICA, CENTER - Prodaja, Stanovanje 3-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 76.6 m2

Vrsta: Stanovanje, 3-sobno

adaptirano l. 2019 zgrajeno leta 1980

Nadstropje 1/2

Lokacija: Podravska, Slovenska Bistrica

EI: C (35 - 60 kWh/m2a)


Cena: 158.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Deli na facebook
76,6 m², 3-sobno, zgrajeno l. 1980, adaptirano l. 2019, 1/2 nad., polno opremljeno, prodamo. Cena: 158.000,00 EUR

Dodaten opis

V centru Slov. Bistrice v stanovanjsko – poslovni stavbi se prodaja udobno, svetlo stanovanje z vso potrebno opremo in le minuto oddaljeno od AC priključka. V zaključku leta 2019 so se iz poslovnih prostorov v srednji etaži (1/2) objekta naredila popolnoma nova stanovanja z vsemi inštalacijami. Objekt je bil sicer grajen leta 1980, v letu 2019 pa prenovljen v celoti skupaj z fasado. Objekt zajema 16 stanovanj ter v pritličju tri poslovne prostore.

Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju objekta in zajema predsobo, ki je povezana z bivanjskim delom jedilnice, kuhinje in dnevne sobe po principu modernih gradenj. Iz predsobe je vhod v svetlo kopalnico z oknom, ki zajema tuš in wc školjko, dnevni prostor pa se deli na dodatni dve sobi in sicer na eni strani vhod v večjo sobo, ki je bila uporabljena kot spalnica ter na drugi strani vhod v malo manjšo sobo, mišljena kot otroška soba. Sredi stanovanja je izhod na čudovit balkon v velikosti kar 8,40m². Skupna bivalna površina stanovanja znaša 85m² kar omogoča zares comfortno bivanje. Tovrstna razporeditev stanovanja je bila definirana že ob gradnji oz. obnovi, zato potreba po dodatnih prerazporeditvah prostorov ni bila potrebna.

Stanovanju poleg zgoraj naštetega (predsoba, kopalnica, jedilnica/kuhinja/dnevna soba, spalnica, otroška soba) pripada še klet v velikosti 6m² (zunaj objekta) ter dva parkirišča.

Ogrevanje je urejeno preko električne peči znamke Bosch, ki je vezana na digitalni sobni termostat znamke SELTRON, ki omogoča različne časovne načine in jakosti gretja ter možnosti nastavitev urnikov delovanja peči, po meri slehernega posameznika glede na njegove potrebe.  Električna peč je namenjena samo gretju, za ogrevalno vodo skrbi bojler znamke Bosch. 

Obenem je v stanovanju nameščena klimatska naprava znamke Gorenje, ki je vezana na brezžično povezavo, kar omogoča vklop in izklop le te preko mobilne aplikacije na daljavo. Klimatska naprava se je uporabljala predvsem za gretje med vmesnim obdobjem letnega časa, poleti pa je seveda zaradi dobre izolacije poskrbela za prijetne temperature v notranjih prostorih. Na vseh oknih so nameščene tudi zunanje žaluzije s komarniki, ki še dodatno omejujejo vdor sončnih žarkov, hkrati pa zastirajo pred neželenimi pogledi.

V stanovanju je nameščen tudi prezračevalni/rekuperatorski sistem Lunos I-Vent, ki poskrbi, da je v stanovanju že dovolj zračenja brez lokalnega odpiranja oken. Sistem je prav tako vezan na brezžično povezavo in omogoča upravljanje preko mobilne aplikacije ali pa upravljanje preko dalinjskega upravljalnika za vsak rekuperator posebej.

Po stanovanju je položen trajnostni vinil ter v kopalnici keramika.

Lokacija stanovanja prinaša na dlani vse potrebno za različne načine življenja. V bližini je vsa omembe vredna infrastruktura (restavracije 30m, trgovina 50m, benciski servis 200m, banka 200m, pošta 230m, AC priključek 600m,...)

Stanovanje je vredno ogleda in nakupa. Prodaja se zaradi vselitve družine v stanovanjsko hišo, zato je vselitev možna meseca julija 2023 oz. po dogovoru.

Ogledi možni po 16.30 uri oz.po dogovoru.

Kontakt: 

Marko Kovše (lastnik) 040 295 534


Kontakt

Posrednik: GEOSTAN Katja Leskovar s.p.
Naslov: Cesta na Roglo 11J (Tržnica Zreče), 3214 Zreče
GSM: 041/502-148
Email: info@geostan.si

Vaše povpraševanje