Odlikuje nas strokovnost, kakovost in zanesljivost.

SLOVENSKE KONJICE - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 155 m2

Vrsta: Hiša, Samostojna

zgrajeno leta: 1970

Nadstropje Ni podatka

Lokacija: Savinjska, Slovenske Konjice

EI: EI ni potrebna (334.člen EZ-1)


Cena: 250.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Deli na facebook
155 m², samostojna, zgrajena l. 1970, 593 m² zemljišča, prodamo. Cena: 250.000,00 EUR

Dodaten opis

V centru Slovenskih Konjic, na odlični lokaciji v bližini mestnega parka, prodamo popolnoma obnovljeno in v celoti opremljeno meščansko hišo. Hiša je bila zgrajena leta 1700, leta 2013 pa je bila v celoti obnovljena. Na novo so bile izvedene inštalacije, vodovod, elektrika, tlaki, fasada, streha. Streha je tipa Bobrovec in ima na novo izveden zračni most. Vgradili so nova PVC okna in plinsko peč. Ogrevanje je mogoče tudi s krušno pečjo, ki je povezana s centralno kurjavo. Na novo je izveden tudi priklop na greznico.

Hiša je delno podkletena in je etažnosti pritličje, nadstropje ter neizdelano podstrešje. V pritličju je hodnik, ločen wc in kopalnica, kurilnica ter 2 sobi. V nadstropju je hodnik, 3 sobe, dnevna soba, kuhinja z jedilnico, ločen wc ter kopalnica. Tlaki so izvedeni glede na namembnost. Po večini je položen laminat, na hodnikih, kopalnicah in wc-ju keramika.

Parcela je velikosti 593 m² in je v celoti ograjena ter daje veliko možnosti in prostora za otroke in hišne ljubljenčke. Vrata na ograji so električna. Na parceli je tudi nadstrešek za avte in manjša hiška z letno kuhinjo.

Hiša se prodaja opremljena. Priporočamo ogled in nakup vsem, ki želijo bivati v urejenem okolju in bližini mestnega jedra.


Kontakt

Posrednik: GEOSTAN Katja Leskovar s.p.
Naslov: Cesta na Roglo 11J (Tržnica Zreče), 3214 Zreče
GSM: 041/502-148
Email: info@geostan.si

Vaše povpraševanje